Uusi

CaribSea South Seas Shelf Rock #3

Toimitus heti omasta varastosta.

70,50


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Omatoiminouto, Drive in -nouto

 

South Seas Shelf Rock on luonnonvoimien muovaamaa aitoa kalkkikiveä, joka on leikattu toiselta sivulta tasaiseksi, jotta sen pinoaminen kielekkeiksi olisi helpompaa. Se soveltuu erinomaisesti luonnolliseksi sisutusmateriaaliksi kovanvedenakvaarioihin, kuten malawiakvaarioihin, sekä riutta-akvaarioihin. Se on huokoista kuten elävä kivi ja sisältää paljon koloja kaloille ja äyriäisille. Kalkkipitoisuuden vuoksi emme suosittele kiveä pehmeän veden kaloille! Tuotetta ei ole käsitelty kemiallisesti tai valkaistu.

Edullinen ja helposti käsiteltävä vaihtoehto elävälle kivelle, tarvitset halutessasi vain yhden tai kaksi elävän kiven murikkaa pikkuotusten ja kalkkilevän ympiksi! Maailmalla kuivaa kiveä kypsytellään bakteerivalmisteilla, esim. ProdiBion BioDigestillä.

Käyttäohje:
Huuhtele kuljetuksen aikana syntynyt kalkkipöly pois ja asettele akvaarioon.

Yksittäiskappale, pisin mitta 31 cm, paino 4,03kg.

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: CaribSea, Kivet, Korallihiekat & kivet, Uusia tuotteita