CaribSea PurpleUp 473 ml

Toimitus heti omasta varastosta.

25,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet, Matkahuollon noutopistepaketti tilaa vieville paketeille, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15 SAMAN päivän noutoon), Shipping to other EU countries outside Finland, Nouto oman ostoshetken yhteydessä, Täydennys puutarhurille.fi-nettikaupan tilaukseen


CaribSean PurpleUp on ionisessa muodossa olevaa kalsiumia, jonka ansiosta se on annostelun jälkeen nopeasti kalkkilevien ja korallien käytettävissä. Lisäksi se sisältää hyvin hienojakoista aragoniittia, joka kulkeutuessaan virtauksen mukana kivenkoloihin ja muihin sisusteisiin tuo sinne runsaasti mineraaleja ja karbonaatteja, jotka toimivat hyvänä ravinteena ja kasvualustana kalkkileville. Kalsiumvalmisteena se ei lisää riesalevien kasvua.

Annostelu:
Aloita annostuksella 5 ml/190 litraa vettä korkeintaan kerran päivässä. Lisää hyvin virtaavaan paikkaan, esim. streamin ulostuloon. Allas samentuu aluksi, mutta kirkastuu pikkuhiljaa. Jatka annostelua niin, että kalsiumpitoisuus pysyy n. 380-420 mg/l. Kun mittaat kalsiumpitoisuutta, anna aineen liueta veteen vähintään tunnin ajan ennen mittausta.  Ravistele hyvin ennen annostelua!

Vältettävä ihokosketusta ja pidettävä lasten ulottumattomissa. Jos ainetta joutuu iholle, huuhtele huolellisesti juoksevalla vedellä 5-10 minuuttia. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti juoksevalla vedellä 5-10 minuuttia ja hakeudu tarvittaessa lääkäriin.
 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lisäaineet, Kivennäis- ja hivenaineet, Muut kalsium- ja KH-valmisteet, CaribSea, Omat suosikkituotteemme