CaribSea Moani Dry Live Rock 22,6 kg

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

Käytettävissä olevat toimitustavat: Erilliskäsiteltävä express-paketti, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15 SAMAN päivän noutoon), Shipping to other EU countries outside Finland, Nouto oman ostoshetken yhteydessä, Täydennys puutarhurille.fi-nettikaupan tilaukseen


CaribSean Moani-kivellä starttaat uuden akvaarion helposti. Moani on erityisesti merivesi- ja riutta-akvaarioihin sopiva aragoniittipohjainen kivi, johon on ympätty valmiiksi bakteerikanta, joka aktivoituu kivien kastuessa.

LifeRock-sarjasta poiketen Moani on hillitymmän värinen ja sopii siksi monenlaisiin riuttasisustuksiin. Se on myös edullinen ja turvallinen (mukana ei tule bristlejä, taskurapuja, leviä eikä muitakaan riesoja) vaihtoehto elävälle kivelle. Samalla se suojelee herkkiä luonnonriuttoja liikakäytöltä. Aragoniittikivi sopii myös sellaisiin makeavesiakvaarioihin, jossa veden kovettuminen ei haittaa. Siispä kivet sopivat mainiosti esim. malawiakvaarioihin.

Yhdistelemällä esim. LifeRock-kivien kanssa on mahdollista luoda hienoja ja moniulotteisia riuttoja.

Käyttö on helppoa, huuhtele kivet kevyesti hanavedellä ja laita akvaarioon.
 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Elävä kivi, Elävä kivi, CaribSea, Kivet, Korallihiekat & kivet, Somisteet ja pohjamateriaalit, Kivet