CaribSea Floramax Midnight 5,45 kg


 

Tämän pohjamateriaalin valmistus on loppunut.

 

29,90
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Ravinteikas, musta hiekka on tyylikäs pohjamateriaali, joka sopii erityisen hyvin reheviin kasviakvaarioihin. Se luo hienon kontrastin vehreille kasveille ja värikkäille kaloille. Hiekka sisältää rautaa, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, rikkiä sekä 25 muuta hivenainetta, joten erillistä pohjalannoitusta ei tarvita. Tuote ei kuitenkaan sisällä karbonaatteja, joten hiekka ei vaikuta vesiarvoihin. Pyöreiden rakeiden ansiosta happi pääsee helposti kasvien juurille sekä juurtuminen on helppoa. Valmistusprosessista johtuen seassa saattaa olla muutamia punaruskeita rakeita. Perusväri on kuitenkin musta.

Sopii pohjalla eläville kaloille (esim. plekot ja nuoliaiset), mutta ei kuitenkaan sellaisille kaloille, jotka tykkäävät kaivautua hiekkaan (esim. banjomonnit) tai sihtaavat pohjaa (esim. monniset). Tasaisen, hieman isomman raekoon ansiosta hiekassa on hyvä diffuusiokyky. Raekoko 3-6 mm. Ominaispaino noin 0,87 kg/l, eli 5,45 kg säkissä on hiekkaa noin 6 litraa.

Huom! Tuote on täysin luonnontuote eikä sitä ole värjätty!

Käyttöohje:
Suositusmäärä n. 0,5-1 kg/4 litraa vettä. Voit myös laskea tarvittavan määrän pohjan pinta-alan perusteella. Jos allas on esim. 100x40 cm ja haluat hiekkaa 5 cm paksuudelta, laske 10 dm*4 dm*0,5 dm=20 dm3 eli 20 litraa. Huuhtele hiekka hyvin ennen käyttöä. Se onnistuu helpoiten niin, että teet pienen reiän pussin kulmaan ja lasket siitä vettä pussiin. Pussissa tulee mukana vedenparannusaine, joka sitoo mahdollista hiekkapöllyä ja saa sen asettumaan aloilleen.
 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Pohjamateriaalit, CaribSea, Pohjamateriaalit