Bacopa monnieri 'Compact'

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

6,50
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Drive in -nouto

kuvake_easy.png   Pikkurasvalehti.

Compact on pikkurasvalehden pienikokoinen ja tiiviskasvuinen viljelymuoto. Kasvi on vaatimaton ja kestää muiden kasvien varjostusta, mutta lajikkeelle ominainen lamoava kasvutapa tulee parhaiten esiin hyvässä valaistuksessa. Pikkurasvalehti haaroo hyvin latvottuna ja muodostaa kauniin, tuuhen pensaan. Sopii hyvin akvaarion etualalle.


Alkuperä: viljelymuoto
Kasvutapa: varsikasvi
Kasvunopeus: nopea
Korkeus: 3-10+ cm
Leveys: 2-3 cm

Valontarve: 0,25 w/l
CO2-tarve: 3-5 mg/l
Tropican numero: 044A PCS

 

Laempoepakkauskuva_pieni_2019

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Lämpöpakkaus kasvitilauksiin (1 kpl/tilaus riittää, noutoihin ei tarvita) Lämpöpakkaus kasvitilauksiin (1 kpl/tilaus riittää, noutoihin ei tarvita)
0,95 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tropica, Tropica pottikasvit, Lammikkokasvit, Kaikki kasvit, Kasvit etualalle, Kasvit keskiosiin, Nanoakvaarioiden kasvit, Kasvit