Aquarium Münster Orca 450 g

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

Ilmoita saatavuudesta
23,90
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto

 

Orca on myrkytön liimamassa, jota voi käyttää akvaarion saumaamiseen ja esineiden kiinnittämiseen. Se tarttuu lähes kaikkiin materiaaleihin ja sitä voi käyttää myös veden alla. Siksi se onkin erityisen kätevä pitää kaapissa varastossa siltä varalta, että akvaario sattuu vuotamaan juuri lauantai-iltana. Voidaan käyttää makea- ja merivesiakvaarioissa, terraarioissa ja lammikoissa.

Käyttöohje:
Levitä suoraan tuubista liimattavaan pintaan. Suosittelemme kokeilemaan kiinnitystehoa ensin pienemmällä rakennelmalla, ethän siis esim. kokoa isoa kivirakennelmaa kokeilematta ensin liiman pitävyyttä kyseisellä kiviaineksella. Liiman pursottamiseen tarvitset silikonipuristimen, joita saa muutamalla eurolla esim. rautakaupoista.

Säilytetään huoneenlämmössä (< +25 °C) kuivassa paikassa, lasten ulottumattomissa. Vältä iho- ja silmäkosketusta, pese huolellisesti iholta pois. Huolehdi hyvästä tuuletuksesta käytön aikana. Ei nautittavaksi.


 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Aquarium Münster Orca 75 g Aquarium Münster Orca 75 g
12,90 €
Lämpöpakkaus kasvitilauksiin (1 kpl/tilaus riittää) Lämpöpakkaus kasvitilauksiin (1 kpl/tilaus riittää)
0,95 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tee itse -tarvikkeet, Muut tarvikkeet, Aquarium Münster, Työvälineet, Liimat ja muut kiinnitysmateriaalit