Aqualight Kalsiumkloridi 1 l

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

7,90
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Puhtaalla kalsiumkloridilla (CaCl2) voi nostaa kalsiumpitoisuutta riutta-akvaariossa. Lisäksi sitä voidaan käyttää itäisen Afrikan järvien kirjoahvenille, sillä kalsiumkloridi nostaa akvaarioveden kalsiumpitoisuutta ja siten myös kokonaiskovuutta (GH) sekä esim. kotiloakvaarioissa (tarkkaile kovuutta kovuustestien avulla ja annostele tarpeen mukaan).

Vältettävä ihokosketusta ja pidettävä lasten ulottumattomissa. Kalsiumkloridi kuumenee veteen sekoitettaessa, joten käytä liuotukseen kylmää vettä. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhtele huolellisesti juoksevalla vedellä 5-10 minuuttia.

Tuote voi erästä riippuen olla pakattu joko ämpäriin tai minigrip-pussiin.
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Tunze suojakäsineet 90 cm 10 kpl
8,20 (1 kpl = 0,82 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vesiarvojen muokkaus, Balling, Aqualight, Veden kovettaminen (GH:n nostaminen)