PE-letku 1/4" valkoinen

Toimitus heti omasta varastosta.

0,95 / m

m
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15), Shipping to other EU countries outside Finland


Hiilidioksidinpitävä PE-letku. Sopii useimpiin CO2- ja RO-laitteistoihin. Letku on jäykkää ja paksua ja se kestää hyvin painetta, joten se soveltuu erityisesti paineistettuihin CO2-laitteistoihin. Pienempiin käymispulloilla toimiviin CO2-laitteisiin suosittelemme esim. taipuisampaa Seran CO2-letkua. Soveltuu myös käänteisosmoosilaitteistoihin. Letkun halkaisija 1/4" ( n. 6 mm.)

Hinta €/m. Tilatessasi enemmän kuin metrin, merkitse metrimäärä kappalekenttään. Myydään vain täysinä metreinä. Letkun väri on kuvasta poiketen valkoinen. NSF 51, 61-G ja WRAS -sertifioitu.
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Letkut, liittimet jne., Muu tekniikka, Muut tarvikkeet, akvaarioon.fi