Akvaarioon.fi Kalsiumkloridi kidevedetön 4 kg
Tämä tuote on poistunut valikoimastamme.


 

Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto, Shipping to other EU countries outside Finland


Puhtaalla rakeistetulla kalsiumkloridilla (CaCl2) voi nostaa kalsiumpitoisuutta riutta-akvaariossa. Lisäksi sitä voidaan käyttää itäisen Afrikan järvien kirjoahvenille, sillä kalsiumkloridi nostaa akvaarioveden kalsiumpitoisuutta ja siten myös kokonaiskovuutta (GH) sekä esim. kotiloakvaarioissa (tarkkaile kovuutta kovuustestien avulla ja annostele tarpeen mukaan)Kidevedettömässä kalsiumkloridissa on hieman korkeampi kalsiumpitoisuus kuin kalsiumklorididihydraatissa. Annostele kidevedentöntä kalsiumkloridia 0,9-kertaisesti kalsiumklorididihydraattiin verrattuna. Esim. jos olet laittanut litraan ballingliuosta n. 72 grammaa kalsiumklorididihydraattia, kidevedetöntä versiota annostellaan vain n. 65 g/l (0,9*72 g).

 

Vältettävä ihokosketusta ja pidettävä lasten ulottumattomissa. Kalsiumkloridi kuumenee veteen sekoitettaessa, joten käytä liuotukseen kylmää vettä. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhtele huolellisesti juoksevalla vedellä 5-10 minuuttia.
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vesiarvojen muokkaus, Balling, akvaarioon.fi, Veden kovettaminen (GH:n nostaminen)